PORTFOLIO
Jamie Rachelle Catharina Vellekoop
Hartelijk welkom op deze pagina!

Deze website is bedoeld als digitale portfolio, zodat geïnteresseerde bedrijven - als aanvulling op een sollicitatie door mij - ook online uitgebreide informatie kunnen oproepen. In het portfolio treft u een beschrijving aan van mijn opleiding en werkzame leven tot op heden. Verder staat in mijn Curriculum Vitae een overzicht van de door mij gevolgde opleidingen en werkervaring. Indien u meer informatie wenst, kunt u mij benaderen via jamie@velro.com

Wilt u meer te weten komen over mij en mijn motivatie voor een functie bij uw bedrijf?
Ik kom een en ander graag toelichten in een mondeling onderhoud.

Opleiding

Na het behalen van mijn HAVO-diploma via het Comenius College te Hilversum in 2006, heb ik besloten door te stromen naar het VWO, Het VWO-diploma heb ik behaald in 2008. Zowel op de HAVO als VWO was mijn keuzeprofiel Cultuur & Maatschappij. Op dit moment ben ik 1e jaars studente op de Universiteit van Amsterdam, studierichting Media & Cultuur.

Havo-Diploma

VWO-Diploma

Werk

Manusje-van-alles op de afdeling Facility Management van RTL Nederland, ten behoeve van het project Going Global, een actie voor het goede doel, voorjaar 2006;
Hand- en spandiensten bij Drukkerij Ten Herkel te Loosdrecht, zomer 2006;
Kassawerkzaamheden bij Albert Heijn Kerkelanden, zomer 2006;
Verkoopster op afroep bij speelgoedwinkel Speelpakhuis, vanaf zomer 2007 tot en met heden;
Receptioniste / telefoniste bij Coebergh Communicatie & PR te Amsterdam, vanaf september 2008
Motivatie

Ik beheers zowel de Nederlandse als Engelse taal zeer goed in woord en geschrift. Van Duits en Frans heb ik een goede basiskennis.
Ik heb geen problemen met mensen te woord te staan, beschik over inlevingsvermogen, ben klantvriendelijk, flexibel en raak niet snel gestresst. Verder kan ik goed omgaan met diversiteit.
Tot een assessment ben ik uiteraard altijd bereid.
Ik heb er alle vertrouwen in dat deze eigenschappen, vaardigheden en achtergrond, mij een geschikte kandidaat maken voor elke organisatie.